Afghaans restaurant in Utrecht: Kabul Foods

Eten

Kabul Foods is een Afghaans restaurant in Utrecht. De Afghaanse keuken is in Nederland nog niet zo heel erg bekend. Er jammer van deze authentieke keuken kenmerkt zich door eerlijke producten en volle smaken. De gerechten zitten vol specerijen en heerlijke kruiden. Op het menu staan diverse traditionele Afghaanse gerechten zoals Qabulli, Kubida kebab en Mantu. Ook mogen de broodsoorten bolani en lavas zeker niet op de menukaart ontbreken. Andere traditionele gerechten zijn bijvoorbeeld Mantoe, Palaw rijst, Samosa en Firni.  

Afghaans restaurant in Utrecht

Afghaans restaurant in Utrecht voor de traditionele Afghaanse keuken

Zelf heb ik inmiddels een aantal keer bij Kabul Foods gegeten. Op vakantie heb ik namelijk een keer Afghaans gegeten en ik vond dit zo lekker dat ik eenmaal thuis, direct op zoek ben gegaan naar een Afghaans restaurant in Utrecht. Zo ben ik bij Kabul Foods terecht gekomen. Ik ben dol op de rijke smaak van de Afghaanse gerechten. Daarmee vergeleken in de Nederlands keuken maar flauw en saai. Ik probeer ook nog wel eens thuis Afghaans te komen maar het lukt nog niet zo goed. Zo lekker als bij Kabul Foods wordt het in elk geval niet.

Bolani

Reserveer nu een tafel bij Kabul Foods

Bij Kabul Foods krijg je ook een kijkje in de Afghaanse cultuur. Ze vertellen je hier ook graag meer over dus dat is hartstikke leuk en interessant. Wil jij ook een keer eten bij Kabul Foods? Reserveer dan nu een tafel. Je kunt online via de website reserveren door het reserveringsformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ook even bellen om een tafel te reserveren. Je vindt Kabul Foods aan de Damstraat 44, dit is vlak achter het centraal station. Geniet ook van de heerlijke gerechten uit de Afghaanse keuken en reserveer nu een tafel voor een smakelijke maaltijd bij Kabul Foods.