Babykamermeubelen als set of los

Babykamer meubelen zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren en materialen. Sommige aanstaande ouders vinden het leuk om de babykamer als een geheel te kopen, met een ledikantje, een commode en een kledingkast die bij elkaar horen. Voor anderen is het juist een sport om verschillende babykamermeubelen bij elkaar te zoeken die anders zijn maar toch op de één of andere manier goed samen gaan. Mensen die van moderne designmeubelen houden zullen wellicht eerder voor babykamermeubelen als set kiezen dan de wat knussere types die helemaal in hun nopjes zijn met de vintagetrend. Zij zijn blij dat bijna elke babyspeciaalzaak of woonwinkel tegenwoordig daarop inspeelt en een ruime keuze aan verweerd ogende meubels heeft die uit een vervlogen tijdperk lijken te stammen, maar wel voorzien zijn van alle gemakken van de moderne tijd.

Snuffelen in de babyspeciaalzaak

Als je een rondje maakt door de babyspeciaalzaak, kun je de sfeer opsnuiven van een babykamer. Als je tussen de babymeubelen doorloopt, krijg je toch een heel ander beeld dat bij het bladeren door een catalogus of het rond surfen op een internetsite. Doe eens een laatje open van een commode en kijk eens in een hang/legkast. Wie weet is het wel deze kast waar de kleertjes van jouw baby in komen te liggen. En, ook makkelijk, als je een vraag hebt over babymeubelen staat er altijd iemand voor je klaar om deze te beantwoorden. Dat is toch weer even wat anders dan communiceren via een chatprogrammaatje. Dat laatste is uiteraard een superuitvinding, maar als je naast het onderwerp van gesprek staat, praat het toch wat makkelijker.

Wat neem je er nog bij?

Laat je verder nog adviseren over de beste matrassen en of een dekbedje nu wel of niet geschikt is voor een baby, koop er een leuke muziekmobile bij zodat je kindje heerlijk in slaap valt. Er zijn ook muziekmobiles die een sterrenhemel op het plafond projecteren, dat is genieten voor je kindje. Heb je de aanhangwagen meegenomen, dan kun je beter maar meteen alles inslaan. Dan heb je dat tenminste al gedaan voordat je echt hoogzwanger bent en geen zin meer hebt om winkel in, winkel uit te lopen. Stoere of juist schattige dekentjes, bijpassende aankleedhoezen, bijzondere schilderijtjes op canvas, wat mooie muurstickers, wat andere hippe accessoires… Laat de binnenhuisarchitect in je los…