Bakfiets voor het hele gezin

Elektrische bakfiets kopen

Met een elektrische bakfiets kopen weet je zeker dat het hele gezin er plezier van heeft. Je kunt er niet alleen voorwerpen mee vervoeren, ook de kinderen naar school brengen of in het weekend een prachtige tocht door de natuur maken is erg leuk. Maar de bakfiets is zo ontworpen dat je er ook simpel mee door de stad kunt fietsen, wendbaar en licht van gewicht. Geschikt voor iedereen om mee te rijden, veel kracht hoef je niet te hebben met de accu aan boord. 

Luxe en schitterende bak 

Elektrische bakfiets kopen

Ben je een bak van hout gewend dan heeft deze bakfiets een wel heel luxe bak voor je. Een Dolly elektrische bakfiets kopen betekent ook een dubbelwandige kunststof bak, mooi van vorm en zeer veilig voor kinderen om in te zitten. Omdat de randen rond van vorm zijn en extra breed zijn ze niet alleen comfortabel, maar ook veilig omdat kinderen zich niet snel aan de afgeronde hoeken kunnen bezeren. Zo heeft Dolly bij deze bakfiets overal aan gedacht, de kleinste accessoires zijn allemaal meegenomen.

Lachend door de binnenstad heen

Elektrische bakfiets kopen

Vaak denken mensen als je op een bakfiets rijd je met een gevaarte door de stad heen moet fietsen met veel problemen.  Maar een elektrische bakfiets kopen betekent lekker soepel en comfortabel door de stad heen fietsen. Geen moeilijke manoeuvres maar door de wendbaarheid neem je eenvoudig iedere hobbel en bocht die je tegenkomt. Bang dat je ergens niet doorheen komt hoef je niet te zijn, heb je een achterom bij je tuin dan is in veel gevallen deze ook te nemen met de fiets.