Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Voor een nieuwe lichtkoepel kies je nu voor Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Je hebt een ruime keuze aan lichtkoepels en onderdelen voor lichtkoepels in verschillende materialen en samenstellingen. Je kunt eenvoudig online alles bestellen en dan kies je voor complete lichtkoepel sets bijvoorbeeld en dan krijg je een dakopstand en een dubbelwandige lichtkoepel. Daarin zijn er verschillende opties, zoals de vierkante of rechthoekige opstanden uit PVC of polyester of je kiest voor de ronde opstanden uit polyester of aluminium. Een andere optie zijn de megatubes voor schuin of plat dak.

Het gaat dan over een speciaal soort lichtkoepel die meer lichtinval creëert. Ook kan de voorkeur uitgaan naar losse (dubbelwandige) lichtkoepels uit acrylaat of polyester. Het voordeel daarvan is dat de koepels gecombineerd kunnen worden met dubbelwandig geïsoleerde dakopstanden. Zorg dat je weet wat je wil want dan kun je gemakkelijker een keuze maken bij ons en wij adviseren je hierin ook graag

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Wat kan Bouw-handel de lichtkoepel specialist?

Om er achter te komen wat Bouw-handel de lichtkoepel specialist voor je kan betekenen. Kun je nu contact met ons opnemen. Je kunt altijd rekenen op de laagste prijsgarantie op het volledige lichtkoepelassortiment. Ook zijn de lichtkoepels en opstanden uitgebreid en onafhankelijk getest en daardoor voldoen ze ook aan de geldende normen en eisen zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Je hebt ook tien jaar garantie dus doe er jouw voordeel mee wanneer je bij ons je koepel koopt. Goed om in te zien wat de mogelijkheden zijn en genieten maar.