Bronzen beelden aanschaffen

Wat ben ik blij met mijn aangeschafte bronzen beelden in de vorm van drie dimensionale fabelwezens. In mijn huis zal jij viel kunst vinden, want ik ben daar een echte liefhebber van. Iets origineels, iets speciaal voor mij gemaakt of gewoon een object van een goede kunstenaar. Ik heb overal interesse in. Mij zal jij dan ook vaak bij verschillende exposities zien waar ik de verschillende kunst kan bekijken. Onlangs ben ik naar een galerie toe gegaan van de kunstenaar Sjaak Smetsers in Tegelen. Deze galerie runt hij samen met zijn vrouw Lianne Smetsers en samen doen zij het werk met veel passie en gevoel.

Bronzen beelden

Ruim opgezette galerie

In deze zaak kan jij verschillende werken vinden van professionele kunstenaars. Deze worden allemaal heel erg mooi tentoongesteld in de zaak, ook kan jij hier natuurlijk zijn eigen vaste collectie vinden. Mijn bronzen beeld komt hier ook dan ook vandaan en is heel mooi afgewerkt met glas, koper en keramiek. Zijn artistieke producten worden met speciale technieken gemaakt. Zo worden zij geschuurd, gepolijst en geplatineerd. Wanneer jij graag een kunstwerk wilt laten maken voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, dan is dat ook mogelijk. Om jouw wensen te bespreken is het handig om een afspraak te maken.