Centrum van IT technologie

Asus

Een aantal technici begonnen in 1989 een bedrijf in technologische producten voor de computer. Het moederbord wat zij een jaar later hadden ontwikkeld werd een moederbord die de absolute top bereikte op computergebied. Asus werd een wereldleider op technologisch gebied, Taiwan als centrum. Wat begon als een droom is nu jaren later, een bedrijf met ongeveer 15.000 medewerkers en wereldleider op computergebied. Moederborden, monitoren, Laptops, videokaarten worden vandaag de dag ontwikkeld en op de markt gebracht. Niet alleen voor professioneel gebruik maar ook voor de echte gamer.

Asus

Verschillende laptops

Naast de moederborden zijn de laptops ook een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf. Een aantal verschillende soorten worden geleverd, waaronder de serie laptops van Asus om een spel mee te spelen. Een aantal uitvoeringen beschikken over een scherm wat je kunt draaien, de zogenaamde flip versie. Deze professionele schermen zijn ook uitgevoerd in touchscreen, geschikt voor professioneel gebruik op kantoor of thuis. Losse monitoren om mee te nemen zijn ook beschikbaar, door middel van een USB kabel kun je deze aan de laptop koppelen.

Bekend en beroemd om de videokaarten

Asus

Waar het allemaal mee begon is de videokaart één van de populairste producten geworden van Asus. Voor iedere gebruiker heeft het merk wel een geschikte videokaart, ook voor de gamer waarbij je snelheid moet hebben in combinatie met een groot werkgeheugen. Maar om te werken op je computer is natuurlijk een goede videokaart ook noodzakelijk. De samenwerking met Intel heeft Asus veel mooie dingen gebracht, zo hebben zij geen concurrent meer, maar een partner om nog mooiere en betere onderdelen te ontwikkelen.