De beste personal coach Rotterdam

Logo-DB-sport

DB Sport heeft de beste personal coach Rotterdam. Het nut van een personal coach is dat je supersnel naar je doelen kunt toewerken doordat de trainingen volledig op jou zijn aangepast. Zo doe je alleen oefeningen die relevant zijn voor jou. Ook kan een personal coach je helpen om mentaal door de training heen te komen. Hij motiveert je om meer uit je training te halen en hij motiveert je door het resultaat die je behaald. Als je net begint met het sporten bij een personal trainer gaan jullie eerst kijken hoe je er nu voor staat. Dit doen ze door middel van metingen. Ze bekijken je conditie, kracht en lichaamsbouw. iedere 6 weken gaan ze kijken hoe ver je vooruit bent gegaan. 

personal training

De sportschool heeft een fijne sfeer

De sportschool waar de lessen in gegeven worden zit erg goed in elkaar en ze hebben alles wat je nodig hebt. De machines waar ze over beschikken zijn modern. De kleedkamers zijn ook erg modern en ruim. De studio zelf ziet er ook erg goed uit. De studio zit in een complex aan de Goudsesingel. Dit gebouw heeft een mooie lichtinval en een mooi uitzicht. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 22:00. Dit is erg lang vergelijken met andere sportscholen in de buurt. 

Goede personal trainer

Daniel Blinker is de personal trainer die er actief is. Hij is erg ervaren. Hij heeft niet alleen kennis van sporten, maar ook van voedsel. voordat hij personal trainer werd heeft hij namelijk de koksopleiding gedaan. Hij kan je dus ook tips geven over voedsel en het patroon hierin.