Op de website van Vapekings zijn verschillende soorten e sigaret startersets verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De startersets zijn bedoeld om het roken van e sigaretten uit te proberen. Een aantal voorbeelden van verschillende startersets binnen het assortiment van Vapekings zijn: Joyetech eGo AIO 10th Anniversary Limited Edition Starterset, Joyetech Teros AIO Pod Starterset, Justfog P16a Starterset en Vaporesso Drizzle Starterset. Er zijn nog een aantal andere startersets te bekijken op de website van Vapekings.


Persoonlijke ervaring met een e sigaret

Op de website van Vapekings kwam ik veel verschillende keuze in e sigaretten tegen. Ik was erg geïnteresseerd in een starterset van Vapekings, om het elektrisch roken uit te proberen. Na alle startersets te hebben bekeken, koos ik voor de Vaporesso Drizzle Starterset. Deze e sigaret is beter voor het milieu, omdat het minder restafval geeft. Ik heb de e sigaret in het zwart besteld en ik ben erg tevreden met dit product. Een e sigaret bevalt mij erg goed, ik zal zeker vaker bij Vapekings e sigaretten bestellen!


Voordelen van een e sigaret

Het is erg handig dat u bij het gebruik van een e sigaret zelf het nicotinegehalte kunt bepalen, u kunt dus steeds meer afbouwen met het nicotinegebruik. Ook geeft een e sigaret geen vieze rooklucht, dit doet een normale sigaret wel. Daarnaast zijn er talloze smaken voor een e sigaret waar u uit kunt kiezen, hierdoor vindt u altijd een smaak die u lekker vindt!