Een gaming notebook voor elke echte fan

btoBen jij ook zo’n fan van gamen? Ik wel, vanaf m’n puberteit al. Avonden heb ik gespendeerd met vrienden, wat zeg ik – náchten! 14Uren achtereen konden en kunnen wij gamen met elkaar, het zal toch dat verbindende en tegelijkertijd competitieve aspect zijn, vermoed ik. Ben jij net als ik en ben je wel klaar met de beperkingen van een gewone laptop, die je natuurlijk nóóit mee kunt nemen naar LAN-party’s, dan haal je vast je hart op bij de gaming notebook die ik recentelijk heb gevonden.

Enorm snel laden en veel opslaan

Nooit eerder laadde ik mijn games zo snel en kon ik zo vlekkeloos spelen. Elk fragment van de actie op het scherm wordt onmiddellijk geprocessed en bovendien is de schijfruimte die er bij mij opgezet is echt enorm. 3Nooit wordt de laptop oververhit of iets dergelijks, nou net iets waar ik bij mijn vorige, normale, laptops altijd op moest passen. Misschien weet je zelf uit eigen hand ook wel hoe vervelend het is altijd maar je hele computer mee te moeten nemen als je bij een LAN aanwezig wilt zijn, of heb je zin om lekker vanaf de bank te gamen – ik noem maar enkele voorbeelden. Dan weet je ook hoe prettig het is hiervoor een laptop te kunnen gebruiken – maar ben je er ongetwijfeld achter dat een reguliere notebook nevernooitniet het benodigde vermogen zal hebben. Vandaar dat ik zeer blij ben met mijn ontdekking van de producent BTO, die de gaming notebook precies op de beoogde onderdelen voor je in elkaar zet, op basis van een build to order principe. Echt een aanrader en, inderdaad, is BTO niet alleen letterlijk ‘better than others’!