Een Van Lier veterschoen: tijdloze klasse

Van-Lier--4882-50--01-v1 (1)Als het wat formeel moet zijn, haal ik het liefst een Van Lier veterschoen uit de schoenenkast. Dat klinkt misschien wat blasé, maar ik weet me tenminste verzekerd van de juiste schoen bij de juiste outfit. Door de klassieke uitstraling is dit een schoen die lang meegaat. Slijten doet hij nauwelijks: handgemaakt, Nederlandse kwaliteit en een volledig natuurlijk product. Met een Van Lier veterschoen aan mijn voeten word ik direct een ander mens. Het liefst loop ik rond in mijn dagelijkse kloffie, maar als ik dan toch eens de deur uit ga en het moet wat deftig zijn, dan kies ik ook resoluut voor het meest kwalitatieve schoeisel. Chique en een groot draagcomfort, wat wil je nog meer?
Van-Lier--5124-34--01-v1

Altijd een voetje voor

Dat klinkt allemaal wat stijf, maar dat is het zeker niet. Zo’n Van Lier veterschoen is even modieus als degelijk. Ik kan de keren niet meer tellen dat andere heren aan mij vroegen waar ik mijn schoenen gekocht heb. Als je dan eventjes kunt uitpakken dat je ze online bij vanbommelschoenen.be hebt besteld, dat het afrekenen een fluitje van een cent is en dat je op de koop toe kunt ruilen als de maat niet goed is, dan klink je verdorie nog trendy ook – voor een vijftiger dan toch. Zo zie je maar: je ziet er uit om door een ringetje te halen en je bent nog een hippe vogel op de koop toe. Allemaal dankzij Van Lier en vanbommelschoenen.be, twee vliegen in één klap.

Van-Lier--3022-43--01-v1