Fraaie trendy houten horloges

Houten horloges zijn momenteel erg trendy en worden verkocht in allerlei varianten; licht, donker en zelfs met een kleurtje. Wellicht heb je al rondgekeken maar zie je door de bomen het bos niet meer. Je wilt graag iets speciaals wat niet veel mensen hebben, en vind het leuk als ergens een interessant verhaal achter zit. Wacht niet langer en duik in het uitgebreide aanbod van houten horloges bij Greenwatch, want wij kunnen je verder helpen. Al onze horloges zijn bijzonder met een duurzame twist, er zit vast iets voor je tussen. Daarbij kunnen wij elk horloge graveren met een boodschap naar wens, dit maakt het nog persoonlijker!

Uniek en van hoge kwaliteit

Elk van onze horloges is geheel van hout en daardoor uniek. Hout is namelijk een natuurproduct, dat haar eigen nerven en kleur heeft. Zo is ieder horloge anders en draagt niemand dezelfde. Dat is pas een leuk verhaal om te vertellen als je een van onze houten horloges cadeau doet aan je vader! Tevens zetten wij al onze houten horloges zelf in elkaar. Het is dan ook geen massaproduct, maar een product dat met liefde en aandacht wordt gecreëerd. Daarbij gebruiken wij houtsoorten van een hoge kwaliteit, zoals eikenhout en bamboe. De houtsoorten kunnen tegen een stootje zodat u van de duurzame kwaliteit en lange levensduur verzekerd bent.

Makkelijk draagbaar

Onze houten horloges zijn comfortabel en draagbaar dankzij het materiaal dat wij gebruiken. Een houten horloge is veel lichter dan een horloge waarin bijvoorbeeld metaal is gebruikt. En ook voelt het nooit zweterig aan, zoals een horloge met een leren of kunststof band wel kan doen. Dit maakt het horloge soepel om je pols in plaats van een log zwaar ding. Houten horloges stralen tevens rust uit, dit maakt hout het ideale materiaal om te combineren met je kledingstijl.