Het rooster bekijken van crossFit Hoofddorp

crossfit

Wilt u weten wanneer welke groepslessen u kunt volgen? Ga dan het rooster bekijken op de website van CrossFit Hoofddorp. Op het rooster van CrossFit Hoofddorp kunt u makkelijk zien wat u allemaal kunt volgen bij CrossFit Hoofddorp en op welke tijden deze zijn. Ook kunt u zien wie deze lessen verzorgd en hoeveel mensen deze lessen volgen. Deze lessen zijn allemaal super leuk om te volgen en zijn voor iedereen van jong tot oud. U kunt precies kiezen wat u wilt doen en wanneer. Ook kunt u via het lesrooster u inschrijven voor een les. Dus bent u op zoek naar een sportschool waar u makkelijk kan zien wat ze doen en wanneer? Neem dan een kijkje op het lesrooster van CrossFit Hoofddorp.

crosfit-kids

Zeer tevreden over de groepslessen

Ik vind persoonlijk groepslessen leuker dan 1 op 1 trainingen. Doordat je met meerdere mensen bent heb je een leuke rotatie en motiveer je elkaar om een beter resultaat te behalen. Ik vind de trainingen erg leuk en ik ga er zeker nog meer volgen. Ik kan zelf een beetje spelen met hoe zwaar ik de training wil maken. De trainers zijn ook heel leuk om samen mee te trainen. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van CrossFit Hoofddorp.

Nieuwsgierig naar wat CrossFit Hoofddorp nog meer voor u kan betekenen.

Neem dan contact op met een van de mensen van CrossFit Hoofddorp of neem een kijkje op de website. Met al uw vragen kunt u terecht bij een van de trainers via de telefoon.