Zwemvesten

Zwemvesten zijn er al langere tijd voor volwassenen. Tegenwoordig zijn er ook reddingsvesten voor volwassenen en ook de zwemvesten voor kinderen zijn er al een tijd. Het maakt al een tijdje uit van het assortiment maar het viel me op hoe weinig kinderen tegenwoordig met een zwemvest zwemmen, vooral in het zwembad. Het is iets dat nog niet als modieus of rationeel beschouwd wordt. Het is het echter beide. Zwemvesten zijn al lang niet meer de logge paketten die het vroeger waren en daarnaast is het tegenwoordig normaal je kinderen veilig te laten opgroeien. Daarom ben ik zelf van mening dat zwemvesten ook rationeel zijn.

baltic_wit_zwemvest_kind_30-50kg_f baltic_blauw_zwemvest_kind_25-50kg_1_2 baltic_pink_zwemvest_kind_25-50kg_1Rationeel gebruik

Het is echt niet het geval dat zwemvesten de logge dingen van vroeger zijn. Tegenwoordig is de techniek zo vooruit gegaan dat zwemvesten een beetje kleiner zijn geworden maar wel hun veilige functionaliteit behouden hebben. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat ze meer gedragen worden. Ze zijn gemaakt voor kinderen met een gewicht van minimaal 25 kg tot maximaal 50kg. Dit is een grote leeftijdsgroep die hierdoor veiliger kan spelen in het water. Het maakt alles veiliger en daarnaast zien ze er ook nog mooier uit dan vroeger. Wat wil een kind nog meer?