Kocostar is de afkorting van Korean Cosmetic Star en is een verzorgingsmerk dat ernaar streeft de meest innovatieve maskers ter wereld te creëren. Wereldwijd is het merk geliefd onder de liefhebbers van sheetmasks. Kocostar weet maskers aan te bieden voor het hele lichaam, van haar tot tenen. Bij Beautyfashionshop zijn natuurlijk veel maskers van Kocostar verkrijgbaar. Een paar producten zijn het waard om even in de spotlights te zetten.

Het Kocostar Slice Mask Sheet Sunflower is een hydraterend masker dat verstevigende vloeistoffen bevat. Het masker bestaat niet uit één sheet maar uit 12 kleine maskertjes in de vorm van zonnebloemen. Laat de maskertjes 10 tot 20 minuten inwerken, verwijder ze, masseer het overtollige vloeistof in je huid en geniet van een zijdezachte, gehydrateerde en gevoede huid.

Het Kocostar Hand Moisture Pack is een maskertje dat speciaal ontwikkeld is voor droge handen. Het masker weet zelfs de meest droge handen weer zijdezacht te maken. Dit doet ze dankzij de werking van papaja, kokos en mango. Deze vruchten zijn een bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten en weten je huid intensief te hydrateren. Uitdroging wordt voorkomen dankzij sheaboter. Elk pack bestaat uit twee handschoenen die zijn gedrenkt in de rijke formule. Doe de handschoenen aan en plak ze vast met de strip. Na 20 minuten kan je ze weer verwijderen en merk je meteen wat de werking van deze geweldige handmaskertjes zijn.

Tot slot is het Kocostar Camellia Happy Mask zeker het proberen waard. Dit intensief hydraterend masker is geschikt voor alle huidtypen en voor iedereen die wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Het serum in het masker is verrijkt met camellia olie dat je gezicht soepel en gehydrateerd maakt. Het sheet masker is niet gemaakt van katoen, maar van rayon, wat veel beter in staat is om de formule vast te houden. Na gebruik kan je het overtollige serum in de huid masseren en genieten van een nóg mooiere en nóg soepelere huid.

Al deze producten zijn natuurlijk te koop bij Beautyfashionshop. Maar ook voor andere geweldige Kocostar producten ben je bij onze webshop aan het juiste adres. Shop altijd veilig, snel en voordelig en geniet van een snelle levering. Ons team van schoonheidsspecialistes staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van het juiste advies. Neem eens een kijkje in ons brede assortiment aan Kocostar producten of probeer de andere topkwaliteit merken uit die Beautyfashionshop te bieden heeft.