Finqle

MKB factoring is waar ik als ondernemer zeer tevreden over ben. Het scheelt je tijd en energie om je debiteurenadministratie op orde te krijgen en te behouden. Daarom wil ik dit aan te raden adres achter laten op deze blog. Want er zullen beslist ondernemers aan het surfen zijn die op zoek zijn naar goede tips. Enfin, de MKB factoring werkt als volgt. Wanneer jij jouw factuur die aan jouw debiteur is gericht upload in het systeem van Finqle. Dan zal dit bedrijf deze factuur inkopen. Jij krijgt binnen 24 uur de betaling van deze factuur al op je rekening geboekt. Vanaf dat moment heb jij dus je inkomen zeker en de zorg om achter de betaling aan te gaan van je debiteur is dan voor Finqle.

MKB factoring

MKB factoring, altijd overzicht

Met MKB factoring zal je altijd overzicht houden. Je hebt bij Finqle altijd een vaste contactpersoon en wanneer je inzage wilt hebben in je debiteurenadministratie. Dan hoef je alleen maar contact op te nemen en je contactpersoon zal direct aan de slag gaan. Het is erg prettig samenwerken met Finqle en ik wil dan ook nog graag een lange tijd gebruik maken van de dienst van deze onderneming.

Tevens kun je hier als zzper of freelancer ook uitstekend terecht voor je debiteurenadministratie. Je loopt geen risico meer dat je achter een betaling aan hoeft. Het is ook niet meer jouw zorg als een debiteur zijn of haar betaling helemaal niet voldoet. Zelf houd ik nu meer tijd over voor de leukere dingen van het ondernemen. Daarom ben ik zeer content dat er een bedrijf bestaat zoals Finqle. Wil jij ook jouw debiteurenadministratie goed op orde hebben? Neem dan zelf een kijkje op de website. Het is mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Ga ermee aan de slag en ontdek het zelf.

Factuur