Sunshower werkt ontzettend ontspannend

Bodyfit

Een sunshower is geschikt wanneer je veel last van je rug hebt. Uiteraard kun je dit voor meerdere doeleinden gebruiken. Dit omdat je hier op een zeer ontspannende manier kunt genieten van een douche. Een drukke periode die wij hebben tijdens het werk. Dit en de kinderen die thuis erg druk kunnen zijn. Nou ja, je zult wel nagaan dat ik het heerlijk vind als ik even onder de douche kan kruipen. Helaas begon ik vorige week te merken dat ik erg veel last heb van mijn rug. Steeds meer steken in mijn rug en daar baalde ik behoorlijk van. Als ondernemer zijnde is het “ziek” zijn niet echt wat past binnen het plaatje. Enfin, ik ben op het internet gaan zoeken naar tips wat ik er op korte termijn aan kan doen.

Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Bodyfit.nl. Op deze website vond ik diverse mogelijkheden om volledig te kunnen ontspannen. Ook voor de doeleinden om de klachten en dergelijke te verminderen is hier te vinden. Dan heb ik het trouwens nog niet gehad over de kosten die zij hanteren!

sunshower

De sunshower zit al in het winkelmandje!

Uiteindelijk zag ik de sunshower! Hoe heerlijk zou het zijn om te genieten van de warmte van het water, maar ook van de lampen! Zowel in de avond als in de ochtend kun je hier optimaal van genieten. Voor mij was het dan ook meteen duidelijk en ben dit direct in de winkelmandje gaan plaatsen. Nog een paar producten had ik er bijgevoegd en vervolgens ben ik het gaan bestellen. De bestelling werd nog geen twee dagen later al bij ons bezorgd. Nu moest ik alleen nog mijn partner zover zien te krijgen zodat hij het gaat monteren.

Douche

Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website!