Super leuk cadeau met behulp van Max handdoeken

handdoek 3Mijn gehele familie gaat ieder jaar een dagje of meerdere dagen naar het strand, het hangt wel af van het weer maar we gaan altijd met z’n allen een dagje iets doen en gewoonlijk is dat het strand. Voor ons uitje dit jaar leek het me een leuk idee om te gaan handdoeken bedrukken bij Max handdoeken. Zo hebben we dan allemaal een beetje gepersonaliseerde handdoeken wat me een grappig maar leuk idee leuk om te bestellen. Ik ging kijken op het internet naar de velen verschillende mogelijkheden zoals je vaak tegenkomt en kwam uiteindelijk uit bij een leverancier die mij het beste leek namelijk degene die ik hierboven genoemd heb.

Aan de slag

handdoek 2Toen ik eenmaal een paar leuke ontwerpen had bedacht ging ik op de site aan de slag, dit duurde voor mij maar een klein tijdje, ongeveer een uurtje. De handdoeken werden bedrukt bij Max handdoeken en nadat ik ze besteld had kwamen ze enkelehanddoek 1 dagen later binnen. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van de handdoeken tegen over de prijs omdat ze zo goedkoop waren had ik niet verwacht dat ik zulke goede producten kreeg. Ik deelde aan iedereen zijn handdoek uit en iedereen was erg blij met het spontane cadeau, ik schrijf dit blog omdat het best leuk kan zijn om een kleinigheidje of persoonlijk cadeautje te halen voor de mensen van wie je houd.