Tip voor een goede personal trainer in Arnhem

100pt

Afvallen, meer spiermassa opbouwen of je levensstijl gewoon verbeteren door middel van sporten en gezonde voeding en ben je daarom op zoek naar goede personal trainer Arnhem? Bij 100% Personal training in Arnhem ben je dan aan het juiste adres!

personal-coach

Ook voor blessures en andere gezondheidsproblemen 

Daniel is een personal trainer Arnhem bij 100% Personal Training. Hij is naast de training die hij geeft nog student aan de school of applied functional medicine. Hierdoor kan hij zijn cliënten het beste advies en begeleiding geven op het gebied van gebruik van supplementen en het consumeren van de juiste voeding. Een goede personal trainer blijft zichzelf namelijk altijd bezig houden met leren. Bij 100 % Personal Training ben je aan het juiste adres ongeacht jouw leeftijd of ervaring met sporten. Je zult de ultieme begeleiding krijgen met het uitvoeren van de oefeningen zodat je alles uit jezelf zult halen en jouw doelen samen em teen personal trainer zult bereiken. Daniel is niet alleen gespecialiseerd in het geven van personal trainer en advies over de juiste voeding. Hij biedt ook hulp met blessures en andere gezondheidsproblemen. 

In gesprek met Daniel 

Voordat Je begint met sporten zal er een gesprek met Daniel plaatsvinden. Tijdens het gesprek worden jouw persoonlijke doelen en jouw lifestyle uitgebreid besproken en wordt er een snelle weg gezocht waarop jij jouw persoonlijke doelen op een verantwoordelijke manier kan behalen. Na het gesprek zul je samen met Daniel beginnen aan jouw transformatie naar een gezonder leven.