Vitaliteit op de werkvloer

iboyatraining-logo

Vitaliteit op de werkvloer is heel belangrijk is het leven. Als je niet goed in je vel zit en niet optimaal kunt presteren kun je ervoor zorgen dat je dit beter krijgt met de hulp van een personal trainer zoals Iboya training. Je leven wordt een stuk efficiënter en een stuk beter als de basis in je lichaam goed is. Deze basis zorgt voor een betere vitaliteit en dus een stuk beter leven. 

Ook thuis

Als je niet de tijd hebt om 3 keer per week naar de sportschool te gaan is het zo dat Iboya Training de trainingen voor thuis heeft gemaakt. Zo kun je overal vandaan de trainingen volgen en zo aan jezelf werken. Deze video’s zitten goed in elkaar en je hebt niks nodig wat je thuis niet hebt. Ook is het zo dat de oefeningen goed worden uitgelegd door Iboya zodat je ze niet fout kunt doen en het risico op blessure omhoog krikt. Als je ervoor kiest om samen met Iboya een aantal keer per week te gaan trainen doe je dit in het centrum van Amsterdam.

De sportschool

De sportschool van Iboya Training ziet er heel goed uit. Ze hebben er altijd voor gezorgd dat de sportschool er goed uitziet voor trainingen. De sportschool is heel erg professioneel en heeft er altijd al voor gezorgd dat er een warme sfeer hangt. Ook hebben ze de spullen die er staan geminimaliseerd om zoveel mogelijk concentratie te behouden. Tot slot hebben ze ook geen douches en kleedkamers om te zorgen dat de focus echt ligt op het sporten.