Voor maatwerk meubels ben je bij Wortman aan het juiste adres

Hout

Steeds meer mensen kiezen ervoor om maatwerk meubels te laten maken. Maatwerk is niet langer alleen nog maar weggelegd voor de rijken onder ons! Tegenwoordig kan je voor relatief weinig geld al meubilair op maat laten maken. Je betaalt hier vaak nog iets meer voor dan dat je voor ander meubilair zou doen. Toch heeft maatwerk natuurlijk wel zo zijn voordelen. Je weet op deze manier zeker dat het meubilair ook perfect in je kamer past. De meubels kunnen helemaal naar wens gemaakt worden, zo kan je bijvoorbeeld zelfs het houtsoort kiezen dat gebruikt wordt voor de meubels.

Maatwerk meubels

Bij Wortman Meubelen maken ze meubels van hoge kwaliteit. Hier kunnen ze met veel verschillende soorten hout werken. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld teakhout en eikenhout, maar je bent zeker niet beperkt tot deze houtsoorten. Bij Wortman Meubelen is de klantenservice erg goed. Bij een bedrijf als deze is de communicatie met de klant natuurlijk erg belangrijk en bij Wortman Meubelen snappen ze dit heel goed!

Badkamer meubel

Hoe ziet het proces eruit als je hier maatwerk meubels bestelt?

Als je maatwerk meubels bestelt bij Wortman zal je eerst je wensen moeten bespreken. Het is erg belangrijk dat ze hier precies weten wat je wilt. Bij Wortman Meubelen zullen ze je wensen goed op papier zetten. Nadat jij je wensen kenbaar hebt gemaakt zullen ze bij het bedrijf de mogelijkheden bekijken. Daarna wordt er een voorlopige prijsopgave gemaakt. Als je akkoord gaat met de prijsopgave kunnen er tekeningen gemaakt worden. Zodra de tekeningen gemaakt zijn krijg je deze ook nog eens te zien. Als je ook deze goedkeurt kunnen de meubels geproduceerd gaan worden. Dit kan in Nederland gebeuren, maar ook in een van de werkplaatsen in het buitenland. De Nederlandse werkplaats wordt vooral gebruikt voor meubilair dat technisch vrij lastig in elkaar zit. Je zult hoe dan ook altijd mooi meubilair krijgen bij Wortman Meubelen.