Wie kan mij piano leren spelen?

piano leren

Al van kinds af aan ben ik ontzettend dol op muziek. Ik heb altijd bewondering gehad voor mensen die een instrument kunnen bespelen, of dat nou gitaar, viool, trompet of blokfluit is. Toch is er één instrument dat er voor mij bovenuit springt; de piano. Ik vind het geluid van de piano prachtig en het is bijna betoverend om iemand in alle rust op een groot podium te zien spelen. Het liefst zou ik dit zelf ook leren, maar als het even kan zónder hier een fortuin voor neer te leggen. Wie kan mij voor een leuke prijs piano leren spelen?

piano leren

Ervaring niet noodzakelijk

Ik ben niet per definitie op zoek naar een ervaren muziekdocent. Natuurlijk zou het fijn zijn als iemand eerder les heeft gegeven, maar voor mij is dat geen vereiste. Ik zou graag iemand hebben die al een paar jaar zelf piano speelt en het mij op een rustige manier kan uitleggen. Het lijkt mij het allerleukst om mijn lievelingsnummers te leren spelen, dus geen standaard deuntjes of riedeltjes. 

Beschikbaarheid

Graag zou ik één keer per week een les volgen van circa anderhalf uur. Dit kan gewoon bij mij thuis, want ik heb een mooie vleugel staan. Dit was altijd een decoratiestuk, maar ik denk dat het tijd wordt dat deze nu zijn doel gaat dienen. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 17:00 en 21:00. Ben jij de persoon die ik zoek? Stuur me een berichtje en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!