Aquafinesse: de alles-in-een waterbehandeling

Waterbehandeling spa

Sinds kort gebruik ik Aquafinesse voor onze spa. Hier ben ik erg tevreden over dus ik wil er in deze blog graag wat meer over vertellen. Wij maken veelvuldig gebruik van onze spa maar met het reinigen ben ik liefst zo min mogelijk tijd kwijt. We deden het voorheen altijd met chloor maar daar zitten ook veel nadelen aan dus daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. In de webshop van Bodyfit zag ik Aquafinesse en ik besloot het eens uit te proberen.

Waterbehandeling met Aquafinesse

AquafinesseHet product belooft helder, schoon en geurvrij water. Het voorkomt kalkopbouw in de verwarming, de wanden en de pompen. Het is een alles in een product dus het onderhoud aan je spa wordt een stuk makkelijker. Bovendien is het beter voor de levensduur van de onderdelen zoals verwarming en pompen.

 Het Aquafinesse alles-in-een pakket bestaat uit het volgende: 
  • 2 flessen Aquafinesse vloeistof
  • 1 dispenser die zorgt voor langzame afgifte
  • reinigingstabletten
  • een maatbeter
  • gebruiksaanwijzing

Het is echt gemakkelijk in de gebruik. Het water is helder en ondanks dat er wel chloor wordt gebruikt, is de allesoverheersende chloorlucht wel weg. Een frisse en schone spa maar wel lekker makkelijk in onderhoud. Wij doen voor onze spa ongeveer 4 maanden met een pak maar het is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van hoe groot je spa is.

Eenvoudig online bestellen

Je kunt Aquafinesse heel makkelijk online bestellen in de  Bodyfit webshop. Betalen gaat eenvoudig met iDeal en je krijgt het product gratis thuisbezorgd. In de webshop vind je ook verschillende andere producten voor je spa. Niet alleen voor waterbehandeling maar bijvoorbeeld ook geuren, accessoires, onderdelen, filters, verlichting en jets. Je vindt hier eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je spa. Heb je naast je spa ook nog een sauna of een zonnebank, dan is het zeker de moeite waard om de webshop eens door te nemen want ook daarvoor vind je verschillende producten in de webshop.

Alles voor je spa