Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken

image (40) 34486_9190-18-A18N_big (1) image (41)Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken. Dit wist ik in het begin helemaal niet, want ik was daar niet mee bezig, totdat mijn baas vroeg om leuke relatiegeschenken te vinden voor zijn zakenpartners. Hij doet dit om een persoonlijke band aan te houden, en ik denk dat dit een heel goed idee is. Wel vroeg ik me af wat je zo iemand dan geeft, want hij weet natuurlijk niet zo heel veel over zijn persoonlijke interesses.
Aan de andere kant denk ik wel dat het meer om de symbolische waarde gaat dan wat anders. Ook vroeg hij me om dan gelijk leuke dingen te zoeken voor de werknemers, want hij vindt het belangrijk om ook hier zijn waardering te tonen. Ik weet zeker dat niet iedere werkgever zo is, en ik ben dan ook heel erg blij om deel uit te mogen maken van zijn bedrijf. Toch vroeg ik me nog steeds af wat ik dan zou moeten kiezen. Dus ging ik een kijkje nemen op de site.

Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken en meer

Op de site van maxilia.nl kwam ik echt heel veel leuke dingen tegen. In het begin wist ik niet wat ik zou moeten kiezen, maar ik dacht dat ik op een gegeven moment wel iets leuks tegen zou komen, dat voor zowel werknemers als ook voor zakenpartners geschikt zou zijn. Maar ze hadden gewoon zoveel keuze! Ook de prijzen waren verrassend voordelig en ik vroeg me zelfs af of zij wel een winst hierop zouden kunnen maken. Maar dat doet er voor ons natuurlijk verder niet toe.
Op een gegeven moment kwam ik twee leuke dingen tegen die me geschikt leken voor wat mijn baas zocht. Ik heb ze dus gelijk besteld en gelukkig was mijn werkgever er erg blij mee. En natuurlijk ook de werknemers en zakenpartners konden het waarderen!