Wat een leuk idee om waterflesjes te bedrukken!

44235_510021_06Op mijn werk zijn wij laatst een campagne begonnen om mensen ervan te overtuigen meer water te drinken gedurende de dag. Dit is niet alleen gezond, maar zorgt ook voor een hogere productiviteit, omdat je je dan fit voelt en je beter kunt concentreren. Om deze campagne nog iets extra’s te geven wilden we waterflesjes bedrukken laten een deze aan iedereen op het werk uitdelen.
Nu heb ik dit idee zelf niet bedacht, maar ik vond het wel geniaal. Mijn baas was degene die oorspronkelijk met het idee kwam, en omdat iedereen het zo tof vond, begonnen mensen het ook verder te vertellen aan hun vrienden en familieleden. Ik bedoel, iedereen weet dat water gezond is en omdat iedereen het zo een tof idee image (32)vond, hebben ze het zelfs aan hun eigen baas verteld. Op een gegeven moment groeide het daarom uit tot een grotere campagne waar meerdere bedrijven aan meededen.

Waterflesjes bedrukken

Omdat veel andere bedrijven zich bij ons aansloten, vroeg mijn baas mij om mooie flesjes te vinden die we zouden kunnen bedrukken met het logo van het initiatief en de logo’s van alle sponsors. Natuurlijk deed ik dit maar al te graag en 7567_05ging daarom ook snel op zoek naar een dienstverlener die dit zou kunnen doen. Makkelijk was het niet om er eentje te vinden, maar mijn vriendin stuurde me al snel een link naar maxwaterflesjes.nl. Dat zag er allemaal top uit! Ik heb dus gelijk gekeken naar alle mogelijkheden en heb gelijk een grote bestelling geplaatst. De bestelling kwam ook al snel bij ons binnen. OOk de medewerkers vonden het een super initiatief en nemen nu elke dag hun waterflesje mee naar kantoor. Echt een aanrader zou ik zeggen!