Een personal coach Almere

Torso-lifestyle-centre

Je leven voorgoed omgooien en gezonder gaan leven is nu geen droom meer. Bij Torso Lifestyle Centre hebben ze alles wat je zoekt als het gaat om sporten. De mensen van Torso Life Center hebben veel ervaring in het geven van personal training. Ze zijn gevestigd in Almere en je bent natuurlijk altijd welkom voor een gesprek. In dit kennismakingsgesprek gaan ze bespreken hoe je er nu voor staat en gaan jullie bespreken wat je zou willen bereiken en hoe je dat zou willen doen. Iedere 6 weken gaan ze een nieuwe meting doen om te zien wat je vooruitgang is naar je doel toe om eventueel je doelen aan te scherpen. Dus voor de beste personal coach Almere ga je naar Torso Life Centre.

personal-training

Website

De website van Torso Life Center zit goed in elkaar. Ze hebben alles wat je zoekt op de website staan. Hier kan je alle verschillende diensten en mogelijkheden bij elkaar zien. Deze mogelijkheden zijn namelijk heel breed. Bij iedere dienst die ze hebben kan je zien wat het inhoudt en wat er allemaal mogelijk is binnen deze dienst. Verder kun je eenvoudig een kennismakingsgesprek plannen. 

Voedingsadvies

Bij Torso Lifestyle Center geven ze ook voedingsadvies naast de personal coaching. Voeding is essentieel voor de vooruitgang van afvallen en aankomen. Het bepaalt zelfs 80% van je vooruitgang. Als je dus niet op je voeding let kan het je hele vooruitgang weggooien. Om te zorgen dat het voedingspatroon makkelijker aan te houden is hebben ze voedingsexperts rondlopen.