Het aangepaste bureau is belangrijk

Het hebben van een bureau op maat kan leiden tot verhoogde productiviteit en kan helpen om de spanning en angst te verminderen die wordt gevoeld wanneer de scriptie- of project druk te hoog is. Met een bureau kunt u er ook voor zorgen dat uw bed een aangename en rustige omgeving wordt die u zal motiveren om te rusten en de efficiëntie van uw slaap te verhogen. Bovendien kan het hebben van een gepersonaliseerde werkplek u helpen uw aandacht en organisatie te vergroten en tegelijkertijd voor uw gezondheid en welzijn te zorgen. Het hebben van een werkstation waarvan u praktisch weg kunt gaan, is van cruciaal belang voor het nemen van voldoende pauzes en het minimaliseren van stress.

Personaliseer uw bureaus voor efficiëntie

Of u nu aan een bureau werkt of uw eigen hoekkantoor heeft, een bureau op maat kan uw productiviteit verhogen en u helpen de hele dag op het goede spoor te blijven. De truc is om jezelf te omsluiten met herinneringen aan je ‘waarom’. Overweeg je sterkste motivator en voeg artefacten toe die je aan je missie herinneren. Wanneer de dagen langer worden en de banen minder spannend worden, wordt uw bureau een krachtpatser. Je bent tenslotte waarschijnlijk 40 uur per week bezig met je werk. Maak er een gelukkige plek om te zijn.

Rommelig bureau

Volgens de meest recente en uitgebreide studie hebben mensen die hun computers vol houden veel meer kans ruimdenkend te zijn, gevorderd te zijn, carrière gericht te zijn en goede wiskundige vaardigheden te hebben. Terwijl mensen met schone en georganiseerde bureaus eerder jonge mensen uit de arbeidersklasse zijn, een beetje techneut, en hun privéleven naar verluidt belangrijker vinden dan werk. Bovendien hebben mensen die in dichtbevolkte steden wonen 42 procent meer kans op een rommelig bureau. Daarentegen hebben degenen die schoon blijven 9 procent meer kans om in de buitenwijken te wonen en 13 procent meer kans om op een afgelegen locatie te wonen.