Welke merken zijn er in London?

Het is goed nieuws voor Filling Pieces dat het merk ook wat meer aandacht krijgt in andere steden over de wereld. Het wordt niet altijd gezien, maar het is moeilijk voor een merk om aandacht te krijgen internationaal. London is een stad waar veel merken populair zijn. We gaan niet alle merken opnoemen in dit artikel, maar we weten wel dat er mogelijkheid is voor nieuwe schrijfstijlen. Het ziet er ook naar uit dat het werken met andere landen ook echt goed is voor e beeldvorming. Wij willen ook meer succes zien bij ons in de etalages.

Veel meer bereik in Engeland

In Nederland is het bereik van Filling Pieces vaak gelimiteerd. Je hebt wel winkels die het merk Filling Pieces aanbieden, maar je hebt te weinig locaties die dit op een constante basis doen. We vinden oprecht dat het duidelijk moet zijn voor de samenwerkingen op het platform. Na een goede overeenkomst en een goed inzicht te hebben wordt het wel interessant om te zien dat bepaalde merken zich echt kunnen ontwikkelen. Persoonlijk had ik nooit gedacht dat Filling Pieces het zo ver zou schoppen.

Werken met winkels in London

De winkels worden vaak vol gestopt met de populairste merken van het moment. Het duurde dus even voordat Filling Pieces zich aan dit lijstje mocht toevoegen. Wij hebben er wel vaker ervaring mee. Er zijn andere merken in Nederland die wel de populariteit hebben om ook in London verkocht te worden. Het is altijd mooi om te zien als nog een Nederlands merk zich daar aan toegevoegd. We hopen dat het succes van Filling Pieces groter wordt met deze nieuwe stap. De ontwikkelingen in de vraag naar het merk zijn ook zeker positief. Het ziet ernaar uit dat het een goede tijd wordt met veel verkopen en nieuwe samenwerkingen.