Personal trainer Almere

XellentPT

Lukt het afvallen niet of wil je juist aankomen? Dan kan Xellent Personal Training veel voor je doen. Personal training is een manier om je doel te bereiken door middel van trainingen die voor jouw wensen en doelen zijn gemaakt. Zo bereik je veel sneller je doelen dan als je gaat trainen voor jezelf of als je groepslessen gaat volgen. Xellent Personal Training heeft de beste personal trainer Almere die rekening houdt met blessures en je lichaam en precies weet wat je kan en wat je niet kan. Naast de personal training hebben ze nog veel meer.

fitness

Soorten trainingen bij Xellent PT

Bij Xellent Personal Training hebben ze 4 verschillende trainingen. Deze verschillende soorten training bestaan uit de personal training. Ook hebben ze Pads training. Verder hebben ze kickbox group training en Small group training. Deze trainingen zijn allemaal rond kickboxen gemaakt. Dit komt doordat de man achter Xellent PT zelf een verleden heeft in de kickbokswereld. Hij heeft zijn hele leven gekickbokst en nu heeft hij zijn eigen sportschool waar hij heel trots op is. 

De manier van werken

Xellent PT gaat eerst een kennismakingsgesprek met je aan om te kijken wat je het beste kan doen om je doelen zo snel mogelijk te behalen. Hij gaat je vragen stellen om erachter te komen wat je precies wilt bereiken en hij gaat kijken hoever je bent en hoe je lichaamsbouw nu in elkaar zit. Dit doet hij om de vooruitgang van jou bij te kunnen houden waardoor je zelf heel eenvoudig kan zien hoe ver je vooruit bent gegaan.