Personal trainer Dronten

logo-Twisted-Supplements

Beginnen met een verandering in je leven te brengen kan bij Twisted PT. Twisted PT is een bedrijf die personal training geeft aan iedereen die een verandering in zijn leven wilt doormaken. Personal training is een hele goede manier van sporten om je doel te bereiken. Personal training houdt in dat je op basis van jouw doelen en wensen gaat trainen. Waardoor iedere oefening voor het maximale resultaat zorgt. Zo kan je snel je doel bereiken. Wat ook heel belangrijk is op toevoeging van het trainen is de voeding. Voeding is de basis van alles. Als jij wilt afvallen en je gaat alleen sporten maar je blijft van alles eten gaat dit niet snel. Als je op je eten gaat letten gaat dit proces veel sneller. Dus voor de beste personal trainer Dronten ga je naar Twisted PT.

Champions-Protein

De trainers

De trainers van Twisted PT hebben al vele jaren ervaring in het geven van deze training. De trainers hebben een goede opleiding gehad en hebben vele cursussen gevolgd om hun kennis over personal training op te schroeven. De trainers beschikken over een gezonde dosis humor waardoor de trainingen ook leuk worden.

Blog op de website

Op de website van Twisted PT kun je goed zien wat er allemaal mogelijk is. Verder kan je op de blog kijken voor acties en nieuwtjes over de sportschool. Als je op de blog gaat kijken kan je ook zien dat de eigenaar van Twisted PT en de hoofd personal trainer een tijdje geleden met trots mag zeggen dat hij een samenwerking is aangegaan met.