Dankzij Footlogics was ik zo van mijn mortons neuroom af

mneuromaVandaag ga ik het niet hebben over lifestyle. Om mijn blogs meer diepgang te geven ga ik vandaag off topic. Ik ga het in dit artikel namelijk hebben over Mortons neuroom. Nu zullen sommige van jullie misschien niet weten wat dit is, vandaar dat ik het hierover ga hebben. Allereerst is het een probleem dat voorkomt bij vrouwen. Ikzelf heb hier in het verleden al eens last van gehad. Gelukkig was ik er dankzij footlogics snel vanaf.

Mortons neuroom betekend dat je een aanhoudende pijn hebt aan de voorzijde van je voet. Neuroom wordt ook wel een goedaardige gezwel genoemd van een zenuw. hierdoor krijg je een verdikking van het weefsel die om de zenuw van jouw teen ziet. Klinkt ingewikkeld en is ook vooral pijnlijk. Dit komt ook doordat de zenuwen lopen aan de onder band van de middenvoetsbeentjes. Vaak vindt de Morton neuroom plaats tussen de derde en vierde teen. Dit omdat de voeten worden samengeperst en hierdoor krijg je de pijn in het midden van je voet. Soms veranderd die pijn en gevoelloosheid en lijkt het alsof je kramp hebt.

Logo_footlogics.nl3_1

Hoe kom je van Morton neuroom af?

Footlogics-ComfortMortons neuroom onstaat vaak doordat je te strakke schoenen aan hebt, of je loopt te lang op hoge hakken. Hierdoor ontstaat er een irritatie en krijgen je voeten weinig ondersteuning. De beste manier om hier van af te komen is door inlegzooltjes te gebruiken. Dit had ik dus gedaan. Ik moest deze zooltjes zo’n drie maanden dragen en daarna was het volledig hersteld. Omdat ik graag op hoge hakken loop heeft footlogics.nl gelukkig ook hier zooltjes voor. Dus voorkom dit soort problemen en schaf er gewoon één paar aan.