Hielspoor tips voor jou!

Hielspoor tips voor jou!

2Hallo allemaal, ik wil vandaag graag een onderwerp bespreken wat eigenlijk meer op een medische blog hoort maar het is een deel van mijn leven geworden. Ik ga het in dit artikel hebben over een Hielspoor tips. Hielspoor is namelijk een vervelende aandoening aan je voet. Oorzaken hiervan kunnen zijn door overbelasting als je bijvoorbeeld te veel sporten, te veel loopt of er te lang op staat. Wanneer je deze aandoening hebt heb je er voornamelijk last van tijdens het lopen. Dus heb jij deze aandoening toevallig ook en wil je er zo snel mogelijk van af komen lees dan verder welke behandelingen er zijn.

 Zo kan het behandelt worden!1

Een van de manieren is in therapie gaan bij een betreffende arts of fysio. Bij deze pijnlijke ingreep wordt de kalklaag van de voet afgebroken. Dit wordt gedaan door geluidsgolven die de kalk als het waren weg lazeren. Doordat de golven door je voet heen gaat wordt de kalk vermalen waardoor de aandoening genezen wordt. Als je net als ik niet tegen pijn kan zou ik dit zeker afraden. Een pijnloze manier is om je voeten te ondersteunen met een zooltje. Dit scheelt je veel tijd en een hoge zorg verzekering’s premie. Je koopt een zooltje op maat bij Hielspoor tips en die doe je in je schoen. Na een paar dagen merk je al verschil, ik kon eerst niet eens hardlopen en nu doe ik het elke dag ideaal!