Kliniek Veldhoven heeft veel medische mogelijkheden

Kliniek Veldhoven

Onlangs heb ik een afspraak gemaakt bij de Kliniek Veldhoven. De reden hiervan is dat ik steeds vaker aan het einde van de dag tegenKliniek Veldhoven mijn oogleden aan zit te kijken. Het lijkt wel dat ik te moe ben om mijn ogen open te houden. De echte reden is dat ik enorme wallen onder mijn ogen heb zitten en de oogleden zelf die beginnen ook te hangen. Als ik in de morgen op sta valt het wel mee. Maar naarmate de dag vordert worden de klachten erger. Vooral de laatste weken krijg ik hier hoofdpijn bij en dat was de reden dat ik in eerste instantie een afspraak bij de huisarts had gemaakt. Met de klacht dat ik zeer vermoeide ogen heb ben ik hierheen gegaan. Helaas kon de arts hier niets voor mij betekenen. 

Meteen een afspraak bij de Kliniek Veldhoven gemaakt

Kliniek VeldhovenOndanks dat de huisarts niets voor mij kon betekenen, gaf hij mij wel het advies om een afspraak bij Kliniek Veldhoven te maken. Hier werkt een plastische chirurg die gespecialiseerd is in een ooglidcorrectie. Want dit zal de enige oplossing zijn voor mij, om van mijn klachten af te komen. Hier werken zij volgens de laatste technieken en daar ben ik best wel benieuwd naar. Eigenlijk was ik helemaal benieuwd of zij wel iets voor mij konden betekenen. Daarom heb ik hier een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden waren. 

Tijdens dit gesprek heeft de specialist gekeken of een behandeling wel nut zal hebben bij mij. Ook kreeg ik te horen hoe een behandeling in zijn werk ging. Door middel van een plaatselijke verdoving zal de behandeling plaats vinden. De arts moet zeer nauwkeurig te werk gaan, om zo bijna tot geen litteken te zien. Het overtollige vet wordt hier weggehaald en hierdoor zullen de klachten verdwenen zijn. Na deze behandeling zal ik meteen wee naar huis mogen.