Nieuwe horeca parasol besteld

Het heeft een lange tijd geduurd, nu is het toch hoog tijd geworden om te gaan zoeken naar een nieuwe horeca parasol. Deze wilde ik al een lange tijd terug bestellen, echter is hier niets van gekomen aangezien ik het erg druk had. Nu dat ikzelf het besluit heb gemaakt om hier nu toch echt werk van te maken ben ik gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht op het internet heb ik genoeg bedrijven gevonden die het verkopen, echter op de website van Xterior ben ik blijven hangen. Hier viel het mij op dat er geen prijzen te vinden is op de website. Dit resulteert natuurlijk gelijk in het feit dat je de telefoon pakt om contact op te nemen met hun. Doordat ik dit heb gedaan kreeg ik een precieze prijs te horen welke ze hanteren om het te maken. Perfect! En tevens past het precies binnen ons budget. Ik heb er dan ook gelijk voor gekozen om te bestellen zodat ik niet nog langer hoef te wachten dat de gasten het naar hun zin hebben bij ons op het terras.

logo-1