Waarom je vakantie het leukste is met Leistert

Leistert

Tijden zijn veranderd. Door de recente crisis kiezen steeds meer mensen ervoor om in eigen land op vakantie te gaan. Gek is dat niet, want het is niet alleen veiliger maar ook hartstikke leuk. Er zijn genoeg mooie plekken in ons land om uit te kiezen. Limburg is misschien wel de leukste provincie voor een binnenlandse vakantie, en dan met name als je kiest voor Leistert: het leukste vakantiepark van de hele provincie.

Waarom Leistert?

Leistert

Een van de voornaamste redenen dat zoveel mensen kiezen voor Leistert is door alle keuze. Daarin hebben we het vooral over de accommodatie. Er zijn plekken voor je tent, voor iedereen die dolgraag gaat kamperen. Maar er zijn ook huisjes van allerlei afmetingen, voor grote gezelschappen of om gezellig samen een romantische week te hebben. Er zijn zelfs huisjes voor zes of meer personen als je met de familie weg wil. Ga je dit jaar voor iets echt bijzonders? Dan is dit het jaar dat je gaat voor de glamping. Ook daarvoor kun je gewoon bij Leistert terecht.

Genoeg te doen

Leistert

Er is niet alleen heel veel keuze bij Leistert als het gaat om de plek waar je slaapt. Er zijn namelijk ook een heleboel dingen te doen. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca. Dit vakantiepark heeft eens een keer niet alleen familierestaurants, al zijn die er natuurlijk wel. Maar er zijn ook leuke bars waar de volwassenen even kunnen ontspannen na een zomerse dag met een koud biertje.