Wil jij ook een life reading meemaken?

life reading

Voor een life reading,  moet je bij Anne Claire Venemans zijn. Zij geeft de beste readings in verschillende soorten. Je kan hier terecht met jouw vragen over het leven. Door het leggen van tarot kaarten krijg jij een betere kijk op jouw leven. Vaak heb ik mij afgevraagd of ik wel alles uit mijn leven haalde. Op de vraag wat het nut precies was van bepaalde situaties, ben ik hiermee naar Anne Claire gegaan. Zij heeft mij heel veel duidelijk kunnen maken. Vooral de beslissing om een juiste keuze in het leven te maken heeft mij bijzonder geholpen.  life reading

De kosten van een life reading 

Wanneer jij hebt besloten om ook een life reading mee te maken, heb je een zeer goede keuze gemaakt. Deze sessie heeft mij zeer goed geholpen met het maken van de juiste beslissingen in mijn leven. Voordeel is dat deze sessie ongeveer 60 minuten duurt en dat voor maar €60,-. Zelf hoef je hier niet bij aanwezig te zijn, want deze sessie kunnen ook via de Skype worden gedaan. Alles wordt opgenomen en in een MP3 bestand naar jou opgestuurd. Het is zelfs mogelijk om een abonnement te nemen. Lijkt het jou wat, neem dan een kijkje op de website van Anne Claire.